mandag 11. juli 2016

Bedet ved utestuen

Det gror noe volsomt i hagen,å jeg ser bare alt jeg må dele og flytte til neste år;)
Fint at jeg har en hel hage til å flytte planter til,så har det jo vært noen venner og bekjente innom å fått med seg noen avleggere,for det er det som regel flust av:)
Kjempegreit å kunne dele med seg når en har litt overskudd:)
Hvit geranium/storkenebb lyser fint opp,mens vi venter på rosene i dette bedet,4 roser som ikke blomstrer enda,så jeg har mye å glede meg til!


Stjerneskjermen har vokst seg meget stor,så den må halveres til våren!


Revebjellene eeeeeer fine da!I år har jeg ikke vært på så mange hagesentere,kun ved 2 anledninger når jeg tenker meg om,å da kjøpte jeg noen busker til hagen over bekken,(har til og med ikkje kjøpt andre sommerblomster enn silver falls).
Men nå når det gror til å jeg ser alt jeg har fra før av,så går det opp for meg at jeg ikke har hatt behov for det heller.Siden vi har fått lillemor har jeg holdt meg mye rundt dørene,å har hatt mer tid til å se hva jeg egentlig har,å jeg er takknemlig!
Alt det nydelige som gror rett rundt dørene,bare man tar seg tid til å se:)
Det skal sies at jeg har fått noen flere planter,gaver fra venner og familie,så jeg føler meg heldig.
Vi har et vennepar som skulle grave opp hele hagen,å der fikk vi beskjed om at vi bare måtte grave opp alt vi ville,så det ble endel med hjem på hengeren derfra kan man si;)
Der var det bl.annet Iris,Pioner,roser,thuja,barlind,einere av flere slag,hortensia,allium,japansk dverglønn og liljer....Man kan vel egentlig ikke bli heldigere;)


Ha en fin dag alle sammen!


2 kommentarer:

Unknown sa...

Det er jo nydelig flott når det er så frodig og fint :)
Kos deg masse og God Sommer :)

Smil og Klem

Monica

Ingvill Mydland sa...

Knallfint i hagen din! Jeg må visst opp og se den i all sin juliprakt:)