onsdag 30. mars 2011

Påskeegg

Igårkveld fikk jeg et kreativt utbrudd igjen,hihi:)Har sett på disse påskeeggene som florerer rundt i blogglandia,det er så utrolig mange flinke folk der ute,å jeg blir virkelig inspirert:)
Man kan i grunnen bruke det man har liggende av pynt...Avispapir,blondestoffer,hyssing,blonder i alle mulige varianter,blomster,fjær,perler,nostalgiske bilder o.l....Er igrunnen bare fantasien som setter grenser.
Må foressten ut å kjøpe mer blonder idag,alltid greit å ha på lur,å brukes til så mangt i dette hjemmet:)Har lyst å prøve meg på blondeblomster,så en fremgangsmåte på en blogg som så ganske så enkel ut,å det må det være,for jeg har desverre ikke tålmodighet til noe som er innviklet og tar lang tid,hihi;)

Været er nydelig idag,så meg og lillemor har kost oss i solveggen,nå varmer virkelig sola godt,wihiiii...Våren er endelig i anmarsj,snøen som er igjen smelter i rekordfart:)


Nå nytes kaffekoppen mens lillemor sover,så bærer det snart avgårde til sangtimen min:)Tusen takk for alle koselige kommentarer,jeg setter utrolig pris på dere:)

10 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

Nydelige påskeegg du har dekorert! Lekkert med de rosene på toppen!

Janne sa...

Nydelige egg!!! Jeg fant også en superenkel fremgangsmåte på blondeblomster som passer meg utmerket:)) Har laget to egg i dag:))
Tusen takk for kommentar hos meg:)
Ha en kos dag!
Klem fra Janne

Unknown sa...

Så vakre de ble ♥ Er så fint med blonder;))
Ja, er det ikke godt i solveggen om dagen;) Jeg har fått masse fregner jeg, hihi...

Deilig med litt tid for seg selv når frøkna sover, det var den gang, her er det bare store barn, og de maser, hhii, MEN akkurat nå står snuppa og lager middag til oss, så alle aldre har sin sjarm;)

Ha en fin onsdag!

Klem Line

w sa...

Så flotte egg du har lagd:)

Ønsker deg en flott onsdag:)
W

Mamsens hus sa...

Fine egg. :)

Linecas have sa...

De var virkelig fine Caroline. :)

Seek for Antique sa...

Takk for at du la deg til som følger og hyggeleg kommentar på bloggen min! Vakre egg du laga, men eg klarte ikkje ta vekk augo mine frå det vakre gulls speilet.vakkert!

Fossestua sa...

Hei Caroline :)
Så nydelige egg du har laget! Holder på å lage et stort innlegg om dekorerte påskeegg, og vil gjerne linke til deg også om det er greit? Hadde vært fint om jeg kunne fått lånt et av bildene dine også? Linker og henviser selvsagt til deg :)
Klem fra Lise

Unknown sa...

Veldig fine!! Jeg følger deg *smil*

Jannicke sa...

Kjempefine egg du har laget <3 Har blitt påvirket så er igang med å pynte noen egg jeg og nå :)