fredag 29. april 2011

Angrer på plantevalg...

Mye har forandret seg de siste årene,både hagemessig og interiørmessig...Da jeg anla hagen,våren for ca.4 år siden,så var jeg bare opptatt av å ha planter som spredde seg og vokste fort slik at jeg slapp lukingen.
Men nå angrer jeg bittert på noe av det jeg har plantet.
Men det er jo slik det funker,man prøver og feiler,mens andre ganger blir det rett med en gang...

Jeg plantet mange planter som spredde seg raskt,å det har vært et slit å få bort,det er nemlig noe av det jeg har drevet med de siste dagene ...Men det er en hærlig følelse etterpå når en har arbeidet hardt,å resultatet blir bra:)Jeg har ikke gjort noe i beddene over enda.(Her må det tynnes og fylles på mer jord).
Jeg kjøpte 5 par hansker sist jeg var på plantasjen,men glemmer som regel å ta dem på i iveren etter å komme igang med arbeidet,så jeg er full av småsår på hele hendene.

Søt liten kuleprimula:)
Jeg har brukt mye av tiden på de 2 beddene under...(Fohåpentligvis får mannen tid til å sette opp nytt gjerde langs veien i år,DET TRENGS,hihi;)

Jeg ser jo egentlig for meg en romantisk hage med masse roser,pioner,geranium,riddersporer,løyntnantshjerter,syrintrær og lavendel...Hihi,men jeg har lært meg at det tar laaaang tid å få til en hage du blir helt fornøyd med.Så må jeg jo tilføye at jeg har alle de plantene jeg nevnte her,men er langt ifra i mål med den hagen jeg ser for meg...Så synes jeg det er vel så viktig at barna skal trives,så vi har jo både trampoline,sandkasse,rektestativ og lekehytte i hagen,å det gjør jo ikke akkurat hagens uttrykk særlig romantisk,hehe...Men koselig er det:) Har dere lesere noen favorittblomster/planter???


Eldstejenta er en flittig medhjelper i hagen,å er ikke redd for å bli skitten på hendene,så når det ikke letes etter innsekter eller fisk i bekken så er hun gjerne med å vanner og graver i jorda.
Med de sommertemperaturene vi har hatt de siste dagene,har vi stort sett vært ute dagen lang,kvelden idag ble avsluttet med grilling,bedre kan det ikke bli:)
Ønsker dere en fantastisk helg!!!


1 kommentar:

inger synnøve sa...

så kjekt det er å lese og følge med dere der oppe:) du er god til å få det fin til :)
ønsker dokke ei goe helg:)