tirsdag 7. august 2012

Hagen vår/sommer

Har sittet å sett på bilder fra hagen fra tidlig vår til nå...Utrolig gøy å se hagen vokse seg frodig å fin i løpet av sommeren,hvilken glede!!!
I vår forlenget jeg bedet ut mot veien,så nå har jeg bed langs hele gjerdet,ble en mer helhet over hagen etter dette synes jeg,meeen har selfølgelig flere planer for neste vår;)

Viser litt bilder vår kontra nå!
Nå...Humlen som jeg plantet ved buen ifjor høst ser ut til å trives å klatrer villig oppover og rundt:)

Vår  Vår ...Her ser dere litt av taket på vinterhagen i hjørnet til høyre på bildet,så der kan jeg sitte å nyte litt av hagen selv om det regner:)
Her ser dere hagens 3 kant form,ikke helt fornøyd med det,men har fått et tips om at det hadde vært stilig med en bro over bekken(går en bekk bak gjerdet ut mot jordet) å brukt endel av jordet/kalvebeite til hage,tror det hadde gjort seg veldig,så får se hvilke ideer som plopper opp i løpet av vinteren...Har veldig lyst å ha en mer firkantet form på hagen,å lage litt mer "rom" i form av hekker/levegger/murer/gjerder/planter...Kom gjerne med tips,dere andre hagegale som titter innom:)  

Det er jo rett å slett litt tragisk med dette "sommer"været,hehe,i forhold til hagen tenker jeg,får liksom ikke nyte den skikkelig når regnet pøser ned i tide og utide!
Derfor står og paviljongen uten tak og bordet på skakke uten duk...
Skal ikke klage,jeg fikk slikke godt med sol på den nesten 3 uker lange ferien vi var på,så føler jeg har fått ladet batteriene sånn passe;)

Vår   

Nå  
Håper dere har fine dager!!!

4 kommentarer:

Bente sa...

For en foranring, Caroline. Hagen din er jo blitt helt fantastisk.

Ha en fin kveld videre.

Klem

Anne sa...

Helt nydelig hos deg Caroline!
Jammen er du flink å få det til !
Håper sensommeren blir fin så dere kan få nyte den fine hagen.
Klem fra Anne

Anne sa...

Helt nydelig hos deg Caroline!
Jammen er du flink å få det til !
Håper sensommeren blir fin så dere kan få nyte den fine hagen.
Klem fra Anne

Gårdsjenta sa...

Så frodig og flott! :D Utrolig at det kan komme så mye opp av jorda.. Hehe. Håper på mye frodige bed her neste år også, mye nyplantinger i år :)