onsdag 5. desember 2012

Strikkejakker

Gradestokken viser mange minusgrader ute,å for oss uten varmepumpe vil det altså si at det kan være ganske så kaldt inne på morgenkvisten!
Men vi er godt rustet,ungene har vært så heldige å ha arvet gode varme strikkejakker,så vi lider ingen nød frem til varmen stiger i huset;)
Fiiiiine strikkemønster!

Kalendergavene idag var perler og snor til å lage smykker og armbånd:)

Ha en fiiiin dag!4 kommentarer:

MissMette sa...

Hei Caroline :)
Skjønne gensere - det finnes ikke noe som er bedre ღ Begge var utrolig fine, men den rosa var bare helt nydelig ღ Kjempefine rom du viser lengre nede her også, supersøtt ღ og koselig adventspyntet her hos deg :) Håper det blir en orden på varmen igjen, ikke noe kjekt å våkne opp til kaldt hus. Her går varmepumpen for fullt, og det er nå på slike kalde dager jeg skulle ønske jeg hadde en vedovn eller peis... Det hadde vært utrolig deilig :) Ønsker deg en fortsatt fin desember og adventstid - stor klem fra Mette

Roser og Patina sa...

Hei Caroline :) Helt nyydelige kofter! utrolig fine♥ Kjempegode å ha nå når det er så kaldt. Vi har hatt nede i 13 minus her di siste dagene:/ Da er det godt med ullklær på kroppen.
Ønsker deg en fin dag. God klem fra Ellen

linnørtenånå sa...

Hei. Vært nedi 17 minus her, noe min lille gamle varmepumpe har sliti litt med, men har fått opp varmen i gulva nå så begynnr å hjelpe. Ser kulden er på vei ned for nå kom det litt snøfnugg her :D

Kjempefine ulljakker :)
Håper du har en fin dag :)

InstatreffNorge sa...

Åh så flotte de var:)
Godt å ha i vinterkulda:)
Skulle ønske jeg var like flink til
å strikke jeg..

Nyt kvelden:)

Klem Lise