torsdag 17. oktober 2013

Sniktitt i kjelleren

Som jeg har nevnt tidligere fikk vi vann inn i kjelleren for en stund siden,så det har blitt gjort endel har nede i det siste.
Da vi fjernet teppe i kjellerstuen hev jeg meg rundt å malte vegger å tak,for da kunne jeg male å skvette akkurat som jeg ville;)
Det ble veldig lyst å fint her nede nå,så jeg angrer jo på at jeg ikke tok før bilde,men det har sin grunn,kremt,kremt(det så gyselig ut her med kirsebærfarget tak å panelvegger).
Vi satte inn ovn her for et par år siden,fordi det er en fryktelig kald kjeller.
Rommet det står guestroom på var tidligere potetkjeller,men vi innredet det til delt hobbyrom og gjesterom for noen år siden.
Nå skal det brukes til hobbyrom og kontor,siden gjesterommet blir flyttet til husets nyere kjellerdel,det som tidligere har vært et lager/roterom;)
Vi er enda ikke ferdige her nede,så alt står i et salig rot både her og der,men det kommer seg.
For noen år siden panelte mannen min mellom tak og steinmuren,TÅLMODIGHETSARBEID som jeg aldri hadde giddet å begynne på en gang,hehe:)
Han skar til bord for bord,slik at det skulle passe med steinene,dette for at det var en lang grop fra steinene til taket som bare samlet støv og ulumskheter!Dette er gulvet vi valgte til gangen og vaskerommet i kjelleren,belegg som forhåpentligvis tåler endel og er lett å rengjøre;)
Vi har fjosinngangen i kjelleren,så gulvet må være lett å holde rent!
Vel,vel,kos dere i helgen folkens:)


3 kommentarer:

Helene Orskaug sa...

Så lyst og koselig det ble! Og ekstra kos med fyr i ovnen!
Ha en fin helg:-)
Klem, Helene

Underberget sa...

Så lys og trivelig kjeller dere har! Veldig ergelig med vannskaden dere fikk, men godt å høre at dere får ting på plass igjen. Gulvet var veldig fint, likte den slitte tre looken! Og så ble jeg bare sååå misunnelig da jeg så du har middagstallerkene til Grønn Marie. Det servise er bare så nydelig og jeg er heldig og ha mange deler, men mangler typisk nok middagstallerkene... så jeg er stadig på utkikk på bruktbutikker. Ønsker deg en glad og fin fredag!
Klem fra Berit

Hos Jorunn sa...

Så utrolig fint det ble i kjelleren, Caroline!! Dere har vært kjempeflinke!! Likte alle de fine detaljene du har pyntet med!!

Ha en fortsatt fin søndag, klem fra Jorunn