mandag 19. januar 2015

Pastellene er tilbake

Det meste av interiøret her i huset er bruktfunn,mye har jeg funnet her på gården,som har tilhørt noen slektninger av min mann,mye er fra loppis,som enten mine foreldre eller meg selv har kjøpt.
Å jeg liker det utrolig godt,fargene,materialene.
Nå etter jul er det herlig med litt balanserte farger igjen,så nå råder pastellene:)
Koser meg med hageblader for tiden,det er like spennende før hver hagesesong starter,hva man skal satse ekstra på dette året,prosjekter som skal utføres,hvilke nye planter jeg vil skaffe meg osv...Koselig at du tittet innom:)4 kommentarer:

Bente sa...

Heia Caroline. Ja nå er det er herlig med pasteller og vårlig pynt. Tiden flyr og snart er vinteren over (ønsketenkning).
Ha en fin dag
Klem

Ingvill Mydland sa...

Takk for kjempehyggelig hilsen på bloggen min, så gøy å høre om gulrøtter i mars! Dette var noen fine pasteller. Du har så mye fint hos deg, og du er virkelig dyktig til å ta gode bilder og lage flotte oppstillinger. Så bra at du har prosjekter på gang. Gleder meg til å lese om deg i Hagetidend nå i januar.

Hos Jorunn sa...

Det er deilig med forandring, du har mange fine pasteller:) Jeg ser i butikkene at våren nærmer seg, pastellfargene er på plass. Selv om jeg kvitter meg med mine pastellfarger så elsker jeg å titte inn til andre som har.

Ønsker deg en riktig god helg, Caroline!

Klem fra Jorunn

4 i Kiellandsgata sa...

Pasteller er fine, og spesielt det som er brukt=) Ser at du har mugger fra Figgjo, og de har jeg også flere av=) Vibeke