lørdag 28. februar 2015

Gammel form

Jeg har arvet en gammel form som jeg idag bruker til kveldens dessert,man kan tydelig se at den har vært godt brukt,flott patina:)
Kveldens middag er av det enkle slaget,kalkunbryst på en seng av båtpoteter,gulerøtter,rødløk og MASSE hvitløk,det lager seg jo nesten selv i ovnen,fint det etter en lang dag på jobb;)
Jeg blir så inspirert av 4 stjerners middag,der lager de noe for enhver smak,både enkle og litt mer avanserte saker.
I en av episodene ble det laget en liknende form med 40 hvitløksbåter oppi,det fristet veldig her også,men klarte å stoppe etter 20,så får vi se om middagsbesøket (svigers) snur i døra;)
Ønsker alle som titter innom en super dag!3 kommentarer:

Hos Jorunn sa...

Det var en fin form, håper middagen smakte! Ser av og til på 4 stjernes middag jeg også og det er en del inspirasjon å hente der:)

Ha en fin søndagskveld og en ny fin uke!

Klem fra Jorunn

Huset i Lunden sa...

Tusen takk for hyggelige ord på bloggen min :-) Har vært altfor dårlig på å besøke blogger i det siste, så det var ekstra koselig å kikke innom her hos deg nå! En sånn form har jeg kikket etter også, men de jeg har funnet har vært så stygge og i dårlig stand. Så moro at den kan brukes også og ikke bare står til pynt. Sprekt med 2o hvitløksbåter også synes jeg, sikker på at det smakte godt!
Så gøy at hagen deres kom på trykk, det bladet må se om jeg kan få fatt i :-)
Ha en fortsatt fin uke!

-mona

Inger Marie sa...

Flott form du har arvet!
Og deilig middag du tilbereder:)
Ønsker deg en fin ukeslutt...takk for hyggelig hilsen:)