søndag 22. mars 2015

Jeanne d`arc og julegave tatt i bruk

Med det nydelige været vi hadde igår måtte jo julegavene jeg fikk av mannen tas i bruk,meget fornøyd med ny arbeidsbukse og råååååsa trillebår;)Jeanne d`arc blomstrer så fint i bedet ved inngangspartiet!

På fredag var jeg på blomstershopping med nabofruen, det ble handlet inn endel løkplanter å diverse til inngangspartiet,så nå ser det litt vårligere ut der også:)
Utemøblene kom frem i gårdsdagens solstråler,å årets første lunch på terassen ble inntatt:)
Eldstejenta har hatt jentene fra klassen på besøk i ettermiddag,de har kost seg med kortlaging,quiz,popcorn og frukt i lange baner,så nå kjenner hu mor at det var deilig å slenge beina på bordet!

Ønsker alle som titter innom en fliiiiin ny uke:)
4 kommentarer:

Ingvill Mydland sa...

Så aldeles fantastiske stemor! De skinner av vårlys. Helt nydelig. Morro det du skrev på sida mi om gåsunger, ja det er morro med slike gratis fornøyelser når mars fremdeles er en småkjølig måned. Men det er jo nå det begynner, som dine fine Jeanne d´Arc vitner om! God uke til deg også søte og skjønne Caroline!

4 i Kiellandsgata sa...

Så stilige klær, og ikke minst supersøt trillebård=) Ønske. ønske=) Fin ny uke til deg=) Vibeke

h.espe sa...

Ja, med det utstyret der er du helt klart klar for å begynne med vårsysler i hagen - kul trillebår :)

Ha en fortsatt fin uke!

Hos Jorunn sa...

Så herlig med rosa trillebår!! Lekker arbeidsbukse også, ja nå er du klar for hagesesongen, Caroline!! Det var veldig vårlig hos deg, vakre vårblomster!! Her skal det visst lave ned med snø i morgen, men det blir vel borte ganske fort igjen.

Ha en fortsatt fin uke!
Klem fra Jorunn