søndag 28. november 2010

Første søndag i advent

Idag har det vært kaldt,men en flott dag ute...Vi har vært på besøk hos ei oldemor i egersund og ei oldemor på moi.Vi har delt ut litt pepperkaker etter gårdsdagens produksjon:)
Jeg har enda igjen et par gavekort fra bryllupet i sommer,så på onsdag handlet jeg inn endel ting til denne søndagen.Lys,sinkhjerter med tall på,grønne greiner og dette søte treet.
Det ble også handlet inn et sinkhus,litt større enn det jeg har fra før av.
For en fantastisk fin tid vi går i møte...Kjempekoselig nå før jul:)Synes januar og februar kan være litt kjedelige og laaaange...Men så begynner alle hage ideene å ploppe opp i hodet mitt,så da går plutselig tida reserfort igjen,hehe...Er gla jeg bor i et land med flere årstider,alt til sin tid,med sin sjarm:)
Dere må ha en flott første søndag i advent,alle sammen;)

4 kommentarer:

Høstmamma sa...

Mange koselige adventsbilder hos deg i dag. Vi går en fin tid i møte nå ja, masse glede og forventninger:) Syns du har en kjempefin adventsstake, det er så fint med hvite lys:)

Hilde Heimdal sa...

Tuuusen takk sååå bra du ble fornøyd !! :D

salige lavendel sa...

Fine bilder! Du er heldig som verdsetter alle årstidene...jeg er så utrolig lite glad i kulden, så jeg sliter litt med å verdsette vinteren må jeg innrømme. Men snøen er fantastisk vakker da, det hjelper jo litt =)

Heidi sa...

You have a lovely blog and I'm so jealous you live in Norway!