onsdag 10. august 2011

Vakre liljer...

Jeg har egentlig ikke vært så veldig interessert i liljer før,men kjenner en stigende lyst til å ha MANGE liljer i hagen!!!
For så vakre blomster blir en kjempeglad av å ha i hagen sin:)
Det er jo utallige varianter,både med tanke på farge,høyde,form og duft...Så jeg er litt i tenkeboksen for hvilke jeg skal skaffe meg;)
Disse liljene har jeg hatt i noen år,men vet jammen ikke hva de heter...Står i godt selskap med den fyllte nyserylliken.
Liljene på bildet under til høyre heter lollipop.

Vet dere foressten at den 14 august arrangeres "1000 åpne hager"!?
Det er mennesker i hele landet som har hagene sine åpne for offentligheten...Dette er jo et kjempeinintiativ,supert for deg som trenger inspirasjon til din egen hage,eller bare vil kikke på alt som er vakkert;)
Gå gjerne inn på hjemmesiden til arrangementet HER å sjekk ut hvilke hager som er med.
Håper dette er noe som kommer til å bli tradisjon år etter år!

På bildet over: Malurt og The Fairy.

Det er kjølig i lufta i dag,får nesten litt høstfølelse...Men der er jo sommer enda,så satser på litt varme igjen...Til helga kanskje;)


2 kommentarer:

Anne sa...

Jeg må si jeg har også fått øynene mer og mer opp for liljer.
Hadde flere sorter for noen år tilbake ,men liljebillen ble så utrolig plagsom,så om det er den eller andre ting som har gjort at det ikke er noen tilbake ,det vet jeg ikke.
Vakkert hos deg med liljene !
Håper virkelig ikke sommeren er over selv om det bare var 9 grader i dag og et kjølig drag i luften.
Nå skinner solen og jeg skal ut å plukke litt visne blomster etter regnet de siste dagene.
ha en fin dag !

salige lavendel sa...

Tusen takk for hilsen hos meg Caroline, det var koselig at du satte pris på innlegget mitt om det som skjedde i Oslo og på Utøya. Nydelige bilder du viser her i dag også. Jeg har faktisk ikke en eneste lilje i hagen min...men de er jo utrolig vakre så jeg vet ikke helt hvorfor jeg ikke har noen. Kanskje jeg får skaffe meg noen til neste år? Gøy med åpne hager!! Regner med at de som åpner hagene sine har litt penere hage enn de fleste andre, så det kan sikkert bli masse inspirasjon å hente. Takk for tipset. Jeg leste her forleden at de hadde sånt opplegg i Danmark, men visste ikke at vi har det her også.