søndag 25. september 2011

Septemberhage...

Sist fredag hadde jeg en etterlengtet dag i hagen,det har nemlig vært den våteste septembermåneden i distriktet siden 1974 ifølge avisen Agder...Men en solskinnsdag innimellom alt regnet kan gi mye glede;)

Jeg brukte dagen til å rydde inn mye dilldall jeg har hatt stående ute i løpet av sommeren,måtte bare ta et bilde av den nydelige Hortensiablomsten,synes den er like fin nå som som tidligere i sommer,selv om den har skiftet litt farge.
Ormedruene rager høyt over bakken å dufter hærlig,hadde det vært litt mer oppholdsvær hadde det nok vært endel sommerfugler på dem,slik det pleier.
Andre blomster som enda holder stand er blandt annet kattosten...

Kuletistlene vokser villig de...

New Dawn rosene er like nydelige til tross for alt regnet,men de hadde en hard vinter,så de har ikke vokst så veldig i høyden i år slik de burde.

Villvinen har begynt å få sine høstlige farger,det er ganske fasinerende å se forandringen fra grønt til rødt,gul og orange...

Ha en fiiin søndag folkens!!!5 kommentarer:

Anne sa...

September hagen kan være flott den,noe vi ser her hos deg.
Men det har vært i meste laget med regn i år.
Ang.bjørnebær..
Hvert skudd kan bli opptil 7-8 meter.
Meget hurtigvoksende.
Her binder vi de nye skudda inntil husveggen i en stor sirkel.
Dekorativt samtidig som den gir fin avling.
Kutter ned årsgamle grener etter innhøsting og tar vare på nye skudd,som kan bli svært lange.
Synes absolutt du skulle prøve!
Ha en fin søndag !

Unknown sa...

Hei Caroline;)
Så nydelig i hagen din!
Herlige farger og fortsatt masse liv, fantastisk ♥

Ha en fin fin søndag!

Klem Line

h.espe sa...

Så flotte bilder fra Hagen Caroline!! Gøy å ha så mye fin blomstring så sent på høsten, og vakkert med høsttonene som er begynt å komme :)

Nyt søndagen videre!

Klem fra Hildegunn

MissMette sa...

Hei Caroline :)
Tusen, tusen takk for alltid så koselig kommentarer inne hos meg ღ ikke alltid jeg får tid til å legge igjen kommentarer til mine bloggvenner, tiden strekker ikke alltid til – men jeg prøver så godt jeg kan å titte innom dere alle ღ usj, så trist å høre at dere har hatt en slik trasig september måned når det gjelder været! – men man setter ekstra stor pris på godværet når sola først titter frem ღ Nydelige bilder når det er slikt vakkert vær… og du har jo så mye fine blomster i hagen din. Her har vi hatt en strålende høst, og jeg har ennå ikke fått tatt inn sommertingene fra terrassen, må vel begynne å tenke på det jeg også snart… Nydelig vaskebord du har fått deg her, skjønner godt at du er fornøyd – kjempefint ღ Flotte bilder også fra Praha, utrolig fine bilder av flotte byggninger, og shopping må til ;) Ønsker meg en tur hit ja… Tusen takk for titten, og så ønsker jeg deg en fortsatt fin søndag og uke som kommer, stor klem fra Mette :)

Bente sa...

Heia, så nydelig du har det i hagen. Herlige farger. Den Hortensiaen var kjempefin. Skal plante hortensia til våren.

Ha en fin dag

Klem Bente