torsdag 27. juni 2013

Hagen akkurat nå

Knipset litt bilder slik hagen er akkurat nå!
Ser at hos mange av dere andre hagebloggere har både pioner og roser satt igang blomstringen,vel slik er det ikke her enda,noen av de nyinnkjøpte rosene av året blomstrer,men det er i de nye bedene på fremsiden;)


Frøstjernene blomstrer,har både denne kremhvite typen,en lys lilla,å en gammel type fra min mormors hage(mer lime/grønn i blomstene)så har jeg sådd en fjerde type,men den har jeg ikke sett så mye til enda:/
Satser på at den kommer etterhvert,violfrøstjerne,med litt større blomster!
Har ikke så god tålmodighet jeg,så jeg strør bare frø utover i bedene og håper på det beste;)Alliumene blomstrer på siste verset,men de er jo ganske stilige etter blomstring også,så de får bare stå der å se bra ut!
Bladverket på alliumene er ikke fint,det begynner å bli brunt allerede når de starter blomstringen!
Men jeg har plantet de i nærheten av en grønn og limegrønn hosta,å den dekker de stygge føttene;)Kongslyset jeg kjøpte ifjor blomstrer,å jeg liker det!!!
Kjenner jeg må anskaffe flere av disse:)

Jeg mistet mange sildrer i vinter,men noen overlevde heldigvis!


Ikke lenge til busknellikene blomstrer,disse er vinrøde,på grensen til svarte!
I bakgrunnen blå akeleier:)
Ha en fiiiiiiiin dag alle sammen!


2 kommentarer:

Hos Jorunn sa...

For en flott hage du har og så fine blomsterbed!!! Jeg skulle gjerne hatt det så fint selv, men hageinteressen er nok dessverre mindre enn for interiør så her går det mest i blomsterkrukker ved inngangspartiet.

Ha en fin helg, Caroline!

Klem fra Jorunn

lavendel mio sa...

Takk for koselig hagevandring i din vakre hage!
Jeg har holdt på med hage i 14 år, men blir aldri ferdig, ny e prosjekt hele tiden, men har en hagedilla så har en hagedilla:))
Ha en fin helg!
Klem , Hanne