søndag 3. november 2013

Bånn gass

Bånn gass med koselige ting hele helgen,det liker vi!
Først loppemarked igår morges (skal vise dere hva jeg kjøpte etterhvert),så avsted med jentene på "hallo venn" arrangement med venner,et supert opplegg,hvor ungene fikk pynte muffins,lage drops,male på glass/keramikk,tegne,hoppe i hoppeslott,gå på spa avdeling(hvor de fikk fletter i håret,neglelakk og ansiktsmaske,å viktig å nevne agurken på øynene,hehe) + mye mer.
Idag har jeg vært på "kånetur" med 2 venninner,først ut var julemarkedet på Ålgård!
Litt synd at været ikke var helt topp,setter liksom en liten demper på markedsfeelingen,men bra opplegg,med noe for enhver smak!
Etter julemarkedet følte vi oss ikke helt klare for hjemturen,så vi kjørte litt innover dalen til Byrkjedalstunet,hvor det drives både hotell,restaurant og lysstøperi.
Samt at det finnes en stor butikk med masse pynt,hjemmelaget snop,tre og garnprodukter,gardsprodukter som honning,syltetøy,saft o.l. og selfølgelig lys i alle farger og fasonger;)


Så selv om vi har hatt pissevær på disse kanter av landet,har vi kost oss masse i helgen likevel;)

Ha en fin dag!2 kommentarer:

Vibeke Sæther Svenningsen sa...

Godt været ikke satt en stopper for alle dere aktiviteter Caroline, og ser ut som dere har kost dere:) Tusen tusen takk din skjønne kommentar hos meg ,ønsker deg og dine en topp ny uke:)
Klem Vibeke

Anne sa...

Skikkelig bånn gass helg !
Men så koselig !!!
Var på julemarkedet jeg og , men for et fryktelig vær ..
Lurt av dere å dra til Byrkjedal og kose seg innendørs.
En tur dit før jul er tradisjon her.
Ha en fin ny uke Caroline.
Klem Anne