torsdag 19. desember 2013

Ikke akkurat perfekt;)

Det er noe med meg og montering av ting som ikke helt fungrerer,haha;)
Eldstejenta var hjemme fra skolen idag på grunn av vannkoppene,det ble minimalt med søvn på både meg og henne inatt for å si det sånn,å de skulle ha juleverksted på skolen idag så hun var skikkelig skuffet for at hun ikke kunne gå,så da måtte hu mor love at vi skulle gjøre noe kjekt hjemme isteden:)
Vi kjøpte en pepperkakekirke,totalt 14 deler som skulle settes sammen,å tenkte at det var ingen sak,hehe,men så feil kan man altså ta;)
Det startet bra,å den første delen ble riktig koselig!
Meeen,et sted i monteringen av den siste delen fikk jeg liksom ingenting til å henge,kunne såklart smeltet sukker å brukt det,det henger som bare juling,men jeg ville teste ut noen  tuber med ferdig blanda pynteglasur fra dr.Oetker,så da ble dette resultatet!?
Ikke akkurat perfekt;)
Den lille hytten ble veldig koselig da;)
Minstesnuppa kom hjem fra barnehagen idag å var meget fornøyd med årets nissefest og besøk av julenissen!

Det meste er egentlig klart til jul her i huset,så nå tar vi bare dag for dag:)

Nyt tiden!2 kommentarer:

Hos Jorunn sa...

Det ble da et riktig så koselig pepperkakehus dette her, det må ikke være perfekt for å være fint...pepperkakehus skal være litt skjeve, det er litt av sjarmen. Skjønne jenter du har, god bedring med eldstejenta!

God helg, Caroline...den siste før juleaften:)
Klem fra Jorunn

Unknown sa...

Det ble da et sjarmerende pepperkakehus/kirke ;) Og dere hadde det sikkert kjempekoselig når dere holdt på. Ja med det sukkeret så hadde det sittet som støpt- men med stor sjanse til å brenne seg da.

Ønsker deg og dine fine dager og at snuppa blir frisk til jul

En riktig God Jul til deg og dine


Juleklemmer fra Monica