mandag 9. desember 2013

Kjelleren

Det meste har kommet på plass her nede nå,må bare pleie mannen litt til,slik at jeg får ta inn en gammel slagbenk og et bord som står på løa.
Jeg ville hatt det i kjellerstuen,for det er veldig god plass her,men han deler ikke den samme gleden over disse gamle tingene som jeg,så vi får se;)
Fikk et stort gullspeil av mannen til bursdagen i sommer,ble litt mye gull,så jeg malte det noen strøk med hvitmaling,da passte det godt inn i gangen i kjelleren:)


Trappen opp i hovedetasjen er malt i marrakesh.
Døra dere ser er inn til det nye gjesterommet(før roterom).

Ny uke,nye muligheter:)3 kommentarer:

Hos Jorunn sa...

Kjempekoselig i kjelleren hos dere, ser ut som dere har god plass der nede:)Speilet ble ekstra fint i hvitt! Vi holder ikke på med noe her i huset..jeg har den stygge trappen opp til 2 etager, men jeg vet ikke om jeg orker å begynne på den selv...jeg får se i januar:)

Ønsker deg en fortsatt fin førjulstid! Klem fra Jorunn

http://www.ninasskatter.blogspot.no sa...

Så utrolig koselig, likte veldig godt det fiiine skapet!

Unknown sa...

Så nydelig og da er vi to som må jobbe litt for å få det som vi vil- ting tar tid :) Er sikker på at den benken kommer inn- den blir sikkert helt perfekt der.

Vi holder på med trappa nå vi- tar av gammelt belegg og snekrer og pusser. Har kjøpt hvit maling- angrer litt nå når jeg ser den fine fargen hos deg.

Nyt dagen klem Monica