mandag 5. mai 2014

Tulipaner og annen blomstring

Jeg plantet endel tulipanløker i høst,å nå nyter jeg blomstringen:)

Merkelig nok sto det Angelique på pakkene med disse tulipanene,men jeg har dem fra før av,å det er ikke Angelique,kanskje noen som vet hva de kan hete?


Tulipanene under er Salmon impression.Å her er den skjønne Angelique:)

Idag kom regnet,å det gjorde virkelig godt,både i hagen å på nysådde jorder på gården:)


Ha en fiiiiiiiin dag!4 kommentarer:

Prinsesse Elin sa...

Nydelige bilder. I år suger jeg til meg all hage inspirason jeg kommer over fordi dette året er det hagen som står for tur. Jeg har ikke kommet dit hen at jeg har fått plantet noe særlig i hagen men i sink baljer og emaleurner der blomsterer det og i skrivende stund er hele gangen fylt med rosa og hvite blomster. Plutselig var sommeren over og vi er tilbake til 5 garder, regn og vind. he he. Så frem til været bedrer seg så får gangen gjøre nytte som drivhus. Ha en fin fin tirsdag. Klem :)

Hos Jorunn sa...

Du har bestandig så fine blomsterbed og hage, Caroline! Skjønne tulipaner hos deg! Jeg satte noen tulipanløker ifjor, men fargene som kom opp var ikke særlig pene på noen av de.
Her regner det og det ser ut til at det skal gjøre det mer eller mindre i en uke fremover...men det trengs også nå som det er så tørt mange steder.

Ha en fin dag!
Klem fra Jorunn

Underberget sa...

Veldig fine tulipaner alle sammen:-) Hos meg står nesten alle i knopp enda, og det er jeg glad for siden det ble regnvær nå. Ønsker deg en fortsatt fin dag:-)

Anne sa...

Herlig tulipablomstring hos deg .
Men så rart da at det var feil i pakkene ...det har jeg ikke opplevd før .
I og med at det er blitt kaldere får vi glede oss over at tulipanene blomstrer lengre.

Godt at regnet kom også da ...nå var det skikkelig tørt .
Fine dager til deg Caroline.
Klem Anne