søndag 28. september 2014

Tilbake fra ferie

Da var vi tilbake fra en uke i Rhodos sammen med 3 andre familier,en uke fyllt med bading,sol,varme,god mat og flotte opplevelser:)En førstegangsopplevelse med fiskefotbad for hele familien,herlig!
Her ser dere litt av lindos by hvor vi hadde en dagstur,å på toppen av fjellet ligger Akropolis,Lindos gamle festning,gjennom byen og oppover fjellet hadde vi nok en førstegangsopplevelse med noen spesielle taxier,nemlig esler;)Da vi kom til topps tok det litt tid før vi fikk med oss minstejenta,hun ville helst bare ri ned igjen,hehe,kjempegøy å ri:)

På toppen hadde vi flott utsikt ut over kysten og byen.


På vei ned igjen spiste vi på denne koselige restauranten,bakken rundt om i gatene i Lindos hadde rullestein,å mange steder så vi flotte mønstere,slik som her vi spiste.


De siste par dagene ble desverre litt amputerte på grunn av oppkast hos kidsa,men varte heldigvis ikke mer enn noen timer på dem begge,så vi fikk med oss både minidisco,show og bading alle dagene;)
Gleder meg til å kikke innom dere bloggere igjen,en stund siden nå:)
Ønsker alle som titter innom en finfin dag!
3 kommentarer:

liven sa...

Heisann og velkommen hjem igjen!
Herlige bilder fra turen deres. Har vært på Rhodos en gang for lenge siden, og hadde fine opplevelser der!
Selv reiser jeg til spania snart...og det skal bli kjekt å forlenge sommeren litt :)

klem klem

loftkroken sa...

Der var du :):)

Utrolig deilig med slike ferier :)
Flotte bilder du viser:)

Sommer minner er godt å ha fremover i mørketiden :)

God klem fra meg!

Bente

Ingvill Mydland sa...

For noen fine feriebilder, som røper din sans for det vakre! Du ser det estetiske også i Syden. Ser ut som en herlig og vellykket reise for hele denne flotte familien!!:)