tirsdag 21. april 2015

Ceropegia Sandersonii

Jeg prøver å bruke så mye tid ute som mulig når energien er på plass å været er bra,idag har jeg vært ute i 4 omganger,kun avbrutt av leksehjelp,middag å diverse andre avbrytelser som inntreffer når man har barn;)
Siste runde var bare for å få et overblikk,å det er viktig det og:)
Jeg fikk nemlig med meg en mengde avleggere med planter fra mine foreldre idag,så da måtte det såklart plantes;)
Bilder av det nye bedet i hagen kommer etterhvert,er ikke helt ferdig enda.

Jeg er egentlig ikke så intressert i inneplanter,men noen ganger blir man bare veldig fascinert,å det har jeg blitt av denne stueplanten,Ceropegia Sandersonii,som jeg har fått av svigermor for en tid tilbake.
Sjekk de stilige blomstene,først stjerneformet,så utvikles de til noe enda mer spennende.


Igår var jeg en svipptur til Danmark,å der hadde våren kommet enda lengre enn her hjemme,jeg var innom et plantemarked der,å de solgte maaaaange flotte roser,så da ble det konkludert med at denne dama må skaffe seg flere roser ganske kjapt,dåååååne altså!!!!
Jeg kjøpte ingenting da,siden det er ganske strenge restriksjoner fra mattilsynet for innføring av slikt.Joda,sånn går nu dagan:)

Koselig at du tittet innom!


5 kommentarer:

Mira sa...

Så heldig du er som fikk denne tøffe planten. I slekta til Ceropegia Woodii marmorlanterne som "alle" kaller hjerter på tråd. Gøy å ha noe spesielt som ikke alle har.

Nydelig vårdag her, nesten sommer.

Klem,

Hos Jorunn sa...

Den stueplanten var skikkelig fin, jeg har aldri sett denne varianten før...den skal jeg se etter! Nå har det vært flotte dager, regner med du koser deg masse i hagen nå.

Ha en fortsatt fin uke!
Klem fra Jorunn

Ingvill Mydland sa...

Du flinke Caroline, det er rett og slett avstressende å lese bloggen din. Du skriver at du gjør så mye du kan, men det er mange avbrytelser, og alt tar du jo med godt humør. Det er herlig med en slik påminnelse om at det er likt for alle, hverken hus eller jobb eller hage er noe som bare plutselig gjør seg selv, og noen ganger kan det gå hett for seg. :)
Høres herlig ut med en tur til DK – jeg blir med neste gang! ;) Stilig stueplante, i en herlig grønnfarge. Den var spesiell! Ha en fin dag, med eller uten stress! :)

yanmaneee sa...

balenciaga sneakers
coach bags sale
adidas superstar shoes
mbt shoes
coach outlet store
goyard tote
coach outlet
coach factory outlet
nfl jerseys
nike air max 270

shatot sa...

resource check that hop over to these guys Extra resources directory next