tirsdag 28. april 2015

Narciss Obdam og "ny" loftstue

Det er mye som skjer dag for dag i hagen på denne tiden,men med de siste frostnettene vi har hatt,så minner det oss på at det fremdeles er VÅR,å for tidlig å plante ut sommerblomster,selv om lysten er der aldri så mye;)

Narcissene Obdam har begynt sin overdådige blomstring,å de som lot seg knekke av gårdsdagens regnskur fikk komme inn i vaser.


Vi har holdt på med et prosjekt på loftet i vinter,vi har delt loftstuen i 2,å brukt den ene delen til nytt soverom å den resterende til loftstue,å er kjempefornøyde!
Loftstuen var altfor stor tidligere(luksusproblem,i know),å med mye skråtak og vinduer fant vi aldri en tilfredstillende møblering,men nå fallt liksom ting på plass.
Så nå inneholder denne etasjen 4 soverom,loftstue,gang og toalett.


                                                  FØR:
                                                   ETTER:
Speilet over sofaen har tilhørt min oldemor,å bordet har tilhørt min manns bestemor(bordet hadde da en annen farge,nærmere bestemt brun og orange).
Tv med innebyggd dvd spiller kjøpt brukt på FINN,veldig greit når ungene har besøk å skal spille film,rococcostolen er en gave,brukt sofa fra FINN og bilder funnet på løa,bruktfunn er topp;)
Ønsker alle som titter innom en fin dag:)


5 kommentarer:

Ingvill Mydland sa...

Så fint dette ble, dere er dyktige! Det var noen fantastiske bilder av obdam. Den er virkelig stilig.

Underberget sa...

For en nydelig fylt narciss!! Elsker disse lysgule sortene. Og bordet i stua di var jo helt i min gate det også, kjekt med Finn :-D
Ønsker deg fortsatt fine vårdager!
Klem og smil fra Berit

Hos Jorunn sa...

Oj, så flott det ble!! Kjempegøy med forandringer og særlig når det blir så fint. Nydelige narcissene du har, herlig farge!
Ha en fortsatt fin uke, Caroline:)
Klem fra Jorunn

yanmaneee sa...

golden goose slide
air jordan
nike air max 95
adidas tubular x
louboutins
coach outlet online
air jordan
ferragamo belt
bape clothing
curry 6

tedikne sa...

z5h93y7y08 o7s36o2p19 o9s78c6x66 i3c58x8e76 x5b22s3o16 t9p67a9o19