mandag 20. juni 2016

Louise Bugnet og naboene

Beddene mine er ikke strukturerte,jeg liker det villt og vakkert;)
Å her er bedet i tunet som inneholder både roser,hosta,kulethuja,thuja smaragd,buksbom,vårfloks,narcisser,tulipaner,nellik,marikåpe,fagerbusk,oregano,klematis,flekktvetann,astilbe og noen hvite klokker jeg ikke vet navnet på;)
Gir en fin variert blomstring:)

Først å fremst er det den hvite skjønnheten med de rosa knoppene som legges merke til nå om dagen.Så undelig at de mørke knoppene kan brette seg ut til denne kritthvite rosen,Louise Bugnet!

Denne gule navnløse rosen er jeg så glad i,selv om den ikke er remonterende.Fagerbusken vokser seg større for hvert år:)


Å flekktvetannen brer seg villig utover:)


Idag plasker det ned,å da er det ikke mye å få gjort utendørs.Så da leses litt hageblader mens kaffen inntas og lillemor sover;)

Ha en finfin dag!


1 kommentar:

Underberget sa...

Kjempefin blomstring hos deg Caroline! Roser og marikåpe er så fine sammen!! Flekktvetannen din var blitt riktig så stor! Jeg skaffet meg en i fjor og ønsker en til, kanskje den kan deles eller ta stiklinger - hva tror du? Her har vi hatt regn tidligere i uka, nå skinner sola og jeg skal kose meg med kaffe og hageblader ute :-) Ønsker deg en fin dag! Klem og smil fra Berit