mandag 31. januar 2011

Litt bilder fra stua

Har knipset litt bilder i stua...Stua er avlang,helt grei størrelse,det var tidligere 2 stuer da bestemoren til mannen min bodde her.En "daglig stue" og en "fin stue",slik som var veldig vanlig før i tiden,men nå er det åpnet opp imellom...Vi har sofaer og tv i den ene enden,så har vi 2 god stoler og peisen i den andre enden.
Bak veggen til venstre på bildet står vedovnen vår,en MINDRE PEN peis 4...Hehe,skulle gjerne hatt en annen,men mannen sier det er den beste ovnen som finnes,hrmf...Joda,den varmer godt,men....
Klokken og vedkassen har tilhørt bestemoren til mannen,vedkassen har jeg malt i senere tid,ble litt mørk for min smak,slik den var...
Speilet over skjenken har jeg fått av mine foreldre,de kjøpte det i sarpsborg i en bruktbutikk for et par år siden.Den lille hyllen kjøpte jeg på et loppemarked på moi for 3 år siden,har satt barnas fødselsattester og smykkeskrinene de fikk til dåpen der,jeg synes de er for fine til å gjemmes vekk.
Liker godt skiltet som sier:"First God kreated man,then he had a better idea"...Mannen er ikke like begeistret,hihi;)Dere må ha en nice uke alle sammen:)))

3 kommentarer:

Høstmamma sa...

Koselig stue du har:-)
ha en fin ny uke!

lisje astrid's husblogg sa...

Hei:)
Kjempe fin stove med flotte detaljar!

Takk for slike fine ord frå deg♥

God ny veke:)

Klem frå Astrid♥

Torill sa...

Så koselig det var her hos deg:)
Toaletten oppe blei jo berre kjempe lekker!!! Likte veldig godt gråfargen på veggen der:)
Tusen takk for fine ord fra deg♥
Ønsker deg ein fin kveld♥

Klem fra Torill♥