onsdag 5. januar 2011

Salg

På mandagens handletur fikk jeg følelsen av å ha vært sinnsykt heldig...Jeg var jublende glad når jeg forlot butikken TILBORDS...Det har seg nemlig sånn at jeg har fått endel hardangerbestikk til jul,til bryllupet i sommer fikk vi noen gavekort også...Hardangerbestikket har vært av typen med litt "vanlig"mønster,ikke helt slik jeg kunne tenke meg å bruke til fint...Men det var helt til jeg fant et annet nydelig mønster i hardangerbestikket,så jeg tok med meg det jeg hadde fra før og byttet det og brukte det gavekortet jeg hadde.Jeg endte opp med å kun måtte betale 399kroner for alt på bildet!!!
Kniver,gafler,suppeskjeer,teskjeer og dessertskjeer til 18 personer+3 store serveringsskjeer til desserten.Grunnen til at jeg fikk med med alt dette på en gang,var at de har et veldig godt tilbud på nettopp dette bestikket på tilbords nå,passet meg helt ypperlig:)
Det ble også handlet litt andre saker og ting,hehe...Når en slipper løs bønder i byen kan bagasjerommet bli ganske fullt,hihi;)Kjøpte blandt annet et par nye putetrekk.
Barnehagen hadde planleggingsdag på mandag,så eldstejenta var med på shoppingen,hun fikk velge en ting hun skulle få på turen,valget fallt da på denne søte kaninen...
Benken på bildet ble også kjøpt på salg på turen.Svigermor skal operere skulderen idag,så da skal mannen min overta melkinga på gården...Så da måtte jo meg og jentene ha et par fjosstøvler med for i hver:)
Idag laver snøen ned,det har kommet 30 cm til nå...men hørte på radioen at det er ventet 40,blir spennede:)
Tok dette bildet for et par timer siden,det kommer stadig mer...Vil ønske dere en videre fin uke alle sammen;)

4 kommentarer:

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Der fekk du mykje for pengane!! Eg burde kanskje få meg noko skikkeleg eg og, og kaste det vi har frå IKEA ;) Putene er frå Princess ikkje sant? Dei er SÅ fine! Og den kanina var så søt. Eg elsker slike, er det Maileg?
Ha ein fin kveld!
Klem:)

Unknown sa...

Så mye du fikk for 400,- Da er det gøy og handle da;)
Kjempefint det bestikket!
Putetrekkene var og skjønne ♥ Lillemor har jo riktig smak hun og, en så søt kanin er aldri feil;)

Ha en kos Torsdag!

Klem Line

pepperkverna sa...

Så flotte støvler da! Hege

Barbros lille atelier sa...

Oj, så du har shoppet! Kjekt å gjøre gode kupp og få mye for pengene:-)
Kjempesøte støvler!

Ønsker deg en riktig god helg!

Klem