søndag 23. januar 2011

Oppfriskning av toalettet på loftet

Jeg har hatt turnusfri fra jobb den siste uka,så da har det blitt litt maling på meg;)Jeg er nå ferdig med toalettet oppe ...Og har forsåvidt begynt på loftstua og,hihi...Så får jeg se hvor langt jeg kommer denne gangen...Loftstua er ganske stor,så det er endel å male,å når jeg må ha b.vakt hver gang jeg skal male,eller gjør det på kveldstid,så går det ikke alltid like fort...Men det SKAL bli gjort,for lyst skal det bli;)))Litt før bildet av det lille toalettet:
Jeg har malt taket med Lady eggehvit glans 40...Tilbud denne uka på coop byggmix,så nå har jeg et lite lager,hehe:)Litt etter bilder:
Meeeeen har altså ikke malt dørene,bare sånn for å bemerke det,så har vi altså 12 furudører i huset...Hehe,ikke noe fåtall det nei;)Så det får bli et prosjekt litt lengre frem i tid...:)))Veggene her inne malte jeg for noen år siden i bjørkesølv,ganske fornøyd med den fargen,så den får bli:)
Dagen har blitt benyttet til akebrettkjøring...Rettere sagt mannen har dratt meg og ungene på akebrett med firehjuleren...Wihiiii...Jeg var visst den som laget mest lyd av alle,hehe...Det har vært en nydelig dag med stor sol,hærlig etter lang tid med gråvær.Stooor klem fra

5 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

Det er helt utrolig hvilken forskjell litt maling gjør! Så flink du har vært. Å male tak er utrolig kjedelig....

Den rosa postkassen er fra Bruka, og du finner den nok hos de fleste interiørbutikker som fører dette merket. Den koster ca. kr. 180,-. Selv ønsker jeg meg en stor Bruka postkasse som jeg kan bytte ut med den grønne på utsiden:-)

Klem

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Heilt utruleg kva kvitmåling kan gjere! Så mykje lysare, og flott vart det! Flinka!:)
Klem:)

Ceropegia sa...

Betydelig forskjell!!

Fint :)

MissMette sa...

Hei Caroline
Det ble kjempefint ♥ syns du er kjempeflink, og det er ikke lett å male på kveldstid i dårlig lys. Likte veldig godt fargen bjørksølv, og de brune møblene – veldig fin kontrast… Ønsker deg en fortsatt fin uke, klem fra Mette

meaningmoon sa...

Wow ble kjempe lekkert!!! Flink du er å svinge kosten, her har jeg og x antall dører som trenger noen strøk maling...phu...får brette opp ermene og begynne til helga tenker jeg:))

Kos deg!
Klem!