torsdag 2. desember 2010

Kalenderen i år

I år har jeg gjort det veldig enkelt med kalenderen til eldstejenta...Rett å slett bare en kurv med gaver oppi.Så får hun velge en gave annehver dag.Dette syntes hun var kjempegreit:)
Så har vi voksne kjøpt en kalender som idrettslaget var rundt på døra å solgte,der vi kan vinne diverse gavekort på lokalbutikkene,fenalår og ytterdør.
Jeg gleder meg som en unge til julaften selv jeg..hehe...Må jo bare innrømme at jeg elsker å få gaver,liker vel så godt å gi bort gaver:)Vi har kalender på jobben og,så det blir spennende hva som venter der:)
Gaven jeg hadde med på jobb,med en julesang i kortet:)Jeg er ikke så god på de kortene,men det finnes alltid forbedringspotensiale:).
Da er det snart helg igjen,full rulle med jobbing for min del,slik er det med turnusarbeid...God variasjon i hverdagen:)Ha en flott torsdag folkens!!!

3 kommentarer:

tante fiolett sa...

Hei og hå!!
Veldig fint å bruke en kurv til kalenderpakker da!! og så mye morsommepepperkaker dere har bakt:) Ser du viser bilder av julepyntesker lenger ned her, har et par slike jeg også!! Veldig greit å ha:)
Good adventshelg ♥
Klemmer fra Jeanette

Unknown sa...

Hei
Takk for bilde av Liatorp skjenken:)
Den var fin, men blir nok for liten til TV'n vår, gubben skal bestille en stooor en!
Så da må vi nok bruke den t benken... Men skjenken kan jo brukes til annet:)

Koselig julekalender med kurv syns jeg... en slik løsning har vi i år og... ungene trekker en pakke opp annenhver dag:)

Klem Line

opp ei trapp og inn ei dør! sa...

Hei og takk for koselig hilsen inne hos meg:) likte adventskalender-ìdeen din. spørs om vi ikke benytter oss av noe lignende når vesla blir større. kjekkere med noen litt "ordentlige" gaver, i stedet for alt det smånipset som det ofte blir. God helg til deg og dine!