onsdag 8. desember 2010

Røde detaljer...

Jeg fant ut at jeg måtte ha litt røde detaljer i vinterhagen...
Disse lysestakene er funnet på loppis,de var furufarget...Men ble som nye med 3 strøk maling:)Det søte korset var det datteren min på 4 som valgte ut på interiørbutikken Landstil på Moi.Utrolig nok,så liker hun svært godt å være med mamsen på interiørbutikker,hihi...
Og lillemor(på bildet) vil gjerne være med å hjelpe,når mamma skal gjøre istand til gjester i vinterhagen:)
Hadde besøk av 3 kjempekoselige jenter fra jobben igår,alle hadde kjøpt gaver som vi byttet rundt på...Vi koste oss med god mat,gløgg,julekaker og mandariner:)Gøy med litt ekstra kos nå før jul.
I skrivende stund laver snøen ned,utrolig koselig...Ikke fullt så koselig at jeg må ut å kjøre i dette været,hmmmrf...Det kunne jeg godt vært foruten,men jeg har sangtime idag,å sist onsdag måtte jeg være hjemme med lillemor som ikke var helt i form...Så jeg får nok bare komme meg ut,å kjøre kjeeeempe seint,hehe...
Middagsserviset på bildet har jeg fått av foreldrene mine,de har kjøpt det på loppemarked,noen deler her og noen deler der...Tilsammen har jeg 18 middagstallerkener,likemange skåler...serveringsfat i forskjellige størrelser,2 suppeteriner,potetskål,sauseskål,og ja det meste....Så har jeg og fått kaffiservise i samme utførelse til 30 personer,pluss tekanne og fløtemugge:)Jeg er kjempeførnøyd med det, og har brukt det masse.Kjempegøy å ha en mor med lik interesse som meg selv,er vel antagelig der jeg har det fra,hehe...Ha en strålende dag alle sammen:)

4 kommentarer:

Høstmamma sa...

Såååååå heldig du er som har en vinterhage! Den ser kjempefin ut, lun og god:-)

Hehe, måtte smile litt da jeg leste at jenta di liker å bli med på interiørbutikker. Akkurat sånn er det med mi jente på snart 6 år også, hun syns det er helt topp! De lærer nok av mammaene sine, hihi;)

tante fiolett sa...

Takk for koselig hilsen i førjulstida:)
Så lekkert serviset du har!! Moro å få tak i slikt på loppis da:) og så deilig med vinterhage...:) vi skal bygge inn verandaen til sommeren vi, så det blir jo litt lunere men ikke helt som en vinterhage da men!!
God helg til deg & dine:)
Klemmer fra Jeanette

Grønnsakshagen sa...

Ja, man skal begynne tidlig vet du, hun blir nok like opptatt av interiør som mor da tenker jeg:-)
Jeg har en her som pusser opp dukkemøblene sine og pynter på rommet, sånn er det bare!
Koselige julebilder fra deg, og serviset ditt så veldig fint ut!
klem

Blåveispiken sa...

Så koselig! Heldig du er som har så fin vinterh<ge ;O) Ønsker deg en super helg! Klemmer, Marianne