søndag 19. desember 2010

Ny hylle...

Jeg har endelig fått tak i ei hylle som jeg likte,til å ha i vinterhagen...Greit å ha ei hylle med både knagger og skuffer i,siden det er denne utgangen vi bruker hele sommerhalvåret når vi skal ut i hagen.Jeg liker å ha solbriller,frøposer,saks og hyssing lett tilgjengelig:)
Var egentlig på jakt etter ei grønn/turkisfarga hylle,jeg har nemlig sett ei jeg bare ELSKET!!! Men den var typisk utsolgt på alle nettstedene jeg har sjekket...Jaja,sånn kan det gå når jeg ikke handler på impuls,men alltid tenker meg om 5 ganger,hehe;)
Har ikke fått pyntet hylla enda,vi har drevet med andre ting idag...Vi har nemlig pyntet juletreet,hihi:)
På fredag var vi alle 4 i skogen å hentet tre,koselig å være med alle sammen...Eldstejenta skulle og ha et tre,så med hjelp av pappsen fikk hun selv saget ned et lite tre til å ha på rommet...Minstejenta hadde nok arbeid med å holde seg på beina;)
Hun skulle kun ha denne lysslyngen på treet sitt,så da blir det kun det;)Lyser veldig fint i mørket da...Greit at hun vet hvordan hun vil ha det:)Dere må ha en fin søndagskveld alle sammen!!! Stooor klem fra

7 kommentarer:

Chrissie sa...

Kjempe søtt tre!! Godt dåkke fekk treet inn :)

Audhild sa...

Gratulerer, du ble en av de 3 som fikk bli med på min pay it forward!
Send meg adressa di, så kommer noe i posten til deg en gang i fremtida :)

austene84@hotmail.com

GOD JUL

Ceropegia sa...

Heia.

Fin hylle da!Praktisk med skuffer i. Fint tre - her står det og tiner, kommer inn i stua i morgen vil jeg tro ;) Gleder oss til det ja!

Riktig god jul til deg!!

Juleklem fra meg :)

Lene sa...

Den hylla var jo bare kjempe fin. Er ute etter noe lignende, bare litt større. Er ikke så greit å finne ting når man vet hav man skal ha....

Unknown sa...

Så flott tre!
Og så kos og hente selv;)
Er så flott med slike kurver og sinkbaljer og ha treet i, men hvordan får dere det til og stå oppi der?

Ønsker deg og dine noen flotte juledager!

Klem Line

tante fiolett sa...

Heisann!!
Takk for koselig hilsen:)
Så fint det ble med den hylla da!! og så fint juletre:)
Pent når det ikke er for mye pynt, mitt tre blir alltid litt overlesset det, har visst fortsatt ikke skjønt "less is more" jeg..;) Kos deg i julehøytiden..♥
Juleklemmer fra Jeanette

tante fiolett sa...

Jeg måtte le litt for jeg leste kommentaren din på en annen blogg!! Jeg har gjort akkurat som deg når det gjelder juletre: en stygg plastikkjuletrefot satt ned i en kurv, og jeg vanner med en sportsflaske, tror ikke det finnes enklere måter jeg hehe;)
GOOOD JUUL:) klemklem