torsdag 23. desember 2010

Lysposer og kort

Den siste uka har jeg hatt litt ekstra tid til litt hobbysyssler,ikke noe julestress her i gården,hehe...Jeg er litt sånn at når jeg først kommer igang med noe,så kan jeg holde på en stund,til det blir det BOM stopp igjen;)
Det er kun de 2 øverste kortene som bærer preg av julen,de har mamma bestillt:)Jeg lager bare opp noen få,slik at jeg har å gi ved spesielle anledninger,som bursdager og diverse,synes det er greit å gi noe selvlaget...Har ikke så veldig lang erfaring på disse kortene,hadde nok trengt et kurs eller 5,hehe;)
Så har jeg prøvd meg på enda noe nytt....Nemlig lysposer...Er det navnet tro?.....Kanskje papirlysposer er rettere;)Dere må bare rette på meg om det er galt,hehe;)
Jeg gleder meg som en unge til imorra...Jeg har ikke helt kommet over stadiet hvor jeg blir ekstremt glad for gaver;)2 like julestrømper er kjøpt inn,snop er underveis og julekort fra nissen skal være klart til imorra tidlig til jentene står opp...Og da skal pysjamasene være på leeeenge,vi skal spise god frokost,se på julebarnetv...Og selfølgelig 3 nøtter til askepott,den filmen kommer vi ikke unna på julaften,hihi...
ØNSKER ALLE SOM ER INNOM EN FORTREFFELIG FIN JULEFEIRING!!!Stor klem fra

1 kommentar:

Monica sa...

tusen hejrtelig takk for koselige hilsener, det setter jeg utrolig stor pris på. så utrolig fine kort og lysposer du lager. Jeg er også slik med scrapping at plutselig så får jeg virkelig lyst til å lage noe, også blir det bom stopp en stund. jeg har hatt det slik i det siste at det ikke frister å lage noe, men kanskje over jul når roen senker seg litt. øsnker deg en videre fin romjul. utrolig fine bilder med juletreet, syns dete r vanskelig ta fine bilder av det. klem Monica