fredag 4. februar 2011

Green Gate

Da var siste rest av gavekortene fra bryllupet ifjor brukt opp,på den lokale interiørbutikken Henriksen...De har veldig mye fint der,jeg har liksom gått å ventet på det rette,men nå gikk altså siste rest med til litt påfyll av Green Gate serien...Å der er det jammen meg mye fint,sjekk ut http://www.greengate.dk/ De har valgt ut noen få mønstre på henriksen.De var også på den store interiørmessen i Lillestrøm,så det kommer nok mange flotte nyheter utover våren tenker jeg;)))
Denne søte termosen og muggen ble med meg hjem...Liker veldig godt mønsteret i denne serien...Green Gate kommer med et mønster i blått i år og med tekst...Litt bonderomantisk,veldig fint,men passer kanskje ikke så godt sammen med mange av de andre mønstrene,synes jeg...Fillen heller,nå får jeg ikke lastet opp flere bilder fra pc til innlegget her,hva skjer?Noen som har opplevd det samme...Hvor lagrer dere bildene? Jeg er helt grønn når det gjelder data...hehe,ikke til å stikke under en stol det;)  Ønsker dere en fantastisk helg!!! Klem fra Caroline

2 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

Ja, Green gate har mye fint! Helt klart en favoritt:-)

Jeg lagrer bildene i Iphoto. Med mindre du har brukt opp lagringskapasiteten din hos Google (da kommer det opp en advarsel når du prøver å laste opp bilder, så det finner du fort ut av), så er det muligens bare et forbigående problem hos Blogger. Håper du får orden på det snart.

God helg!

KLem

Høstmamma sa...

Nydelig, nydelig:-)

God helg!