mandag 28. februar 2011

Oppussing av hus

For en stund siden fikk jeg et lekehus av mine foreldre,de hadde kjøpt det på loppis,å var ganske så utdatert i fargene...Velbrukt kan man si.Så da svingte jeg malekosten,å huset fikk en grålig farge,men så stoppet det liksom der,å det er et halvt år siden,hehe;)Driver å forandrer litt på minstejentas rom,så da fikk jeg det over meg at huset måtte friskes opp litt,er ikke helt ferdig,men dere får en titt likevel:)
Synes lilla og grått går veldig fint sammen.Har ikke fått fatt på så mange møbler til huset enda,så dukkene har ikke noen plass å sitte,hehe...Men det får komme etterhvert,kommer nok over noe:)
Litt blomsterpynt har funnet veien inn i lekehuset da,blomstergal som jeg er,hihi;)Expedit bokhyllen har nå kommet på plass på minstejentas rom,så det er der dette lekehuset skal plasseres.Lurte på å ha et forheng foran hyllen,for å gi rommet et litt ryddigere preg,men er ikke helt sikker.Når alt har kommet på plass,kommer det nok noen bilder derfra;)
Ute er det ingenting som minner om vår enda,men det hjelper alltid med litt friske blomster inne:)Perleblomstene synger på siste verset,eneste som er igjen er disse få stilkene i vasen...
Dere må ha en GOD ny uke alle dere som stikker innom:)

5 kommentarer:

Torill sa...

Hei♥
Så lurt å pusse opp lekehuset! Det blei kjempefin:) Herlig farge!
Tenk å komme over noko sånt på loppis....
Ønsker deg ein finfin kveld♥
Klem fra Torill♥

inger synnøve sa...

så koseligt du har laget dette huset:) jeg har ett til her på loftet vis du vil ha ett til :) tusen takk for at du vil være med på candyen min :) du har fått tre lodd :) d va kjekt at du fant meg,så da konne eg legga mg som følger hos dg au :)

w sa...

Det ble jo kjempe flott:)

W

Ceropegia sa...

Herlig dukkehus da!
Kjempefine tapeter:)

Ha en fin kveld! :)

-monakristin sa...

så flott dukkehuset ble! er på mitt første "besøk" hos deg, og det var veldig kjekt! :) fine bilder! ha en fortsatt god helg!