onsdag 10. november 2010

Ble ny

Jeg hadde et prosjekt tidligere i sommer,som jeg vil vise resultatet av.Denne skjenken har fulgt dette huset i mange år,bestemora til mannen min bodde her før oss,så den fulgte med på kjøpet.Men jeg har liksom hatt litt vanskelig for å plassere den hele tiden.Den var så stor og mørk,og jeg ble igrunnen lei av hele skjenken etter noen år.
Men...Så kom jeg på å male den,og jeg er glad jeg gjorde det,for jeg ble ganske så fornøyd med resultatet.
Jeg var jo veldig i tvil om å male da,det er jo et gammelt arvemøbel,og noen vil kanskje mene det er galskap å male de fine gamle møblene.Men hvis jeg ikke hadde malt det,så hadde jeg kvittet meg med det,hehe,enkelt og greit:)
Knottene har jeg kjøpt på landstil,vet ikke om jeg er helt fornøyd med akkurat den fargen,får prøve en stund,fort gjort å bytte:).
Så var det å få pyntet litt da,den flotte 5 armede lysestaken var det mannen min som vant på årets bryllupsmesse i kvinesdal i vår,merket Villeroy & Boch.Gjett om ei som ble glad!!!De hadde arrangementet på utsikten hotell.
Jeg liker litt farge sammen med det lyse,så har prøved litt forskjellig pynt,men har nå til slutt endt opp med denne blomsten under,sammen med det andre..
Det er en flott dag med solskinn idag,har nettopp stellt orkideene mine,det ser ut til at flere av dem vil komme med nye blomsterranker til jul,koselig! Dere må ha en fin dag videre!!!

1 kommentar:

Grønnsakshagen sa...

Det ble jo kjempefint!!:-) jeg syns knottene passet jeg da:-)