onsdag 27. oktober 2010

En furuskog?

Nå er jeg ganske lei hele furua...Mannen har vært så beskyttende over den furua,men nå er det nok,hehe....Jeg har et prosjekt på gang:)
Da vi gjorde vinterhagen ferdig innvendig ville jeg male alt sammen med en gang,før vi satte inn møbler og la gulv,men jeg var gravid da dette sto på,så da orket jeg ikke tanken på å sette igang(mannen misliker sterkt å male,så vil jeg ha det gjort, må jeg gjøre det selv).
Vi har hatt utrolig mye furu her i huset,tak,vegger,alle lister,dørkarmer,dører vinduskarmer....Så det er kanskje ikke så rart at man blir lei:)Men det begynner å komme seg,jeg har fått malt en hel del  siden den gang,men ennå mye som gjenstår.
Det er her i vinterhagen vi har alle festligheter,bursdager og sammenkomster.Det kan dekkes langbord til 25 stk.her....Blir litt intimt da,men det går til nød:)Så har vi 4 dobble dører som er greie å ha åpne på sommerstid.
Jeg skal fortsette med prosjektet i dagene fremover,forhåpentligvis blir vi kvitt en halv furuskog:)   Ha en flott dag!!!

1 kommentar:

Chrissie sa...

En halv furuskog bare??? Tror nok det er litt mer enn det ;) Skal du ta taket o?? Glede meg til å se det ferdig!! Blir nok knall bra