fredag 22. oktober 2010

Vinterens første snøfall

Igår kom vinterens første snøfall,og det var ikke småtterier heller....På morraen dalte noen få snøfnugg,må jo innrømme at jeg trodde det var alt som kom,men der tok jeg feil gitt..
Så nå må vi frem med alle ullgenserne,votter og goe luer:) Snøen er jo kjempefin bare den får ligge ei stund,ikke fullt så gøy når det blir slaps utav det,noe det ser ut som kommer til å skje med gårdsdagens snøfall,pytt,pytt...Vi har mye å se frem til nå frem mot jul,hihi....gleder meg til førjulstida med julepynting,god mandarinlukt i huset,pepperkakebaking med barna og tente lys.
Beklager mørke og til tider dårlige bilder,har et lite håp om kanskje å få et speilreflekskamera til jul av min kjære,hehe...det kommer an på om han mener det er nødvendig:) Det kommer i tilfelle til å bli gave til oss begge,siden det koster noen tusenlapper.Rosa på bildet nedenfor er den siste som står med knopper enda,min skjønne "Leonardo da vinchi"Kan aldri tenke meg at den likte den tidlige snøen så godt.
Barna likte hvertfall snøen,ikke tvil om det.Frem med akebrettene å sette fart ned låvebroen...så litt snøballkrig:)
Så vil jeg ønske dere alle en god helg!!!

1 kommentar:

Prinsesse Elin sa...

Hei på deg
Måtte inn å se hvem du var. Har ikke vært her inne før men jeg kommer igjen. Bor på Ålgård men er fra Flekkefjord og jeg ser at du er jo nesten derfra du også:) Det er så få folk "hjemfra" som jeg vet om at når jeg først finner noen så blir jeg veldig glad. Ha en nydelig søndag. Her er snøen på vei bort men men den kommer nok tilbake igjen ( det må den for jeg har bestilt snø til jul he he)

Klem fra Elin:)