mandag 18. oktober 2010

I forkant av den store dagen...

Da var det mandag igjen,det regner idag,men vi har hatt en super helg.....Overnatting på nærbø fra lørdag til søndag var kjempekoselig både for store og små,vi spiste god mat og nøt søndagens solstråler i en park med masse ender,høner påfugler og kalkuner...Som noen av dere vet så giftet jeg meg nå i sommer,så idag vil jeg sende med et par bilder fra forberedelsene;)
Dette var en stor dag for meg og mannen min,men vi ville ha et lite bryllup for kun familie og de nærmeste.Så vi hadde bryllupet hjemme i "vinterhagen"Svigers skulle stå for maten å mamma og pappa hjalp med blomstene og litt andre ting.Siden vi bor på en gård,så syntes jeg det passet med disse bordkortene...
Serviettene bestillte jeg på nettet,både middags og kaffiservietter,synes de var så fine.Blomstene kommer selfølgelig fra hagen,noen hærlige rosa høst anemoner,de blomstrer ganske lenge,helt fra august til nå i oktober.
Skiltet nedenfor var det forloveren min som kjøpte i forbindelse med jenteturen vi hadde i forkant av bryllupet,hihi...ganske morsomt;)Alle jentene hadde med hver sin gave til meg,utrolig gøy og omtenksomt,satte pris på hver og en av dem!
Venter enda på bilder fra han som tok bryllupsbildene,men når jeg får dem skal dere nok få ta en titt;)Øsker dere en videre fin dag!!!

2 kommentarer:

Chrissie sa...

Kjempe flotte bilder!! Like spesielt det me forloverane på. Kjekt å lesa bloggen din o ;)

Anonym sa...

Hei, fant bildet ditt av mini-melkespannene mens jeg søkte etter bordkort, hvor fikk du tak i disse?? De var jo utrooolig søte!!